Doe-boek oefeningen

Laatste reactie 11/09/2021 00:30 door Froukje
· Markeren als ongelezen
Bonita Leimbergen 1 week geleden geplaatst
Ik merk op dat ik tijdens gesprekken vergeet te oefenen.
Bijvoorbeeld heb me deze week voorgenomen dat ik “wat als” ga oefenen en zintuigelijk scherpzinnigheid. Ik word me pas na de gesprekken bewust dat ik vergeten ben te oefenen. Ik denk daar niet aan op dat moment 🙄
Nog iemand die dit doet? 🤔
🔥 Rubin 1 week geleden geplaatst
Jazeker. Ik vergeet dat ook vaak genoeg. Gisteren had ik me ook voorgenomen om op een feestje mijn opdracht uit te voeren, maar eenmaal daar genoot ik zo van de gesprekken dat het niet in me opkwam.

Dan zie ik nu dat het zaterdag is en er weer een feestje staat. Daar kan ik hem dus ook een keertje inzetten. Één keertje is genoeg. Hij zal sowieso gekunsteld gaan bij mij, want ik ben bewust een nieuwe techniek aan het aanwenden die voor mij nog onbekend of ongeoefend is. 

En dan is er zondag weer een feestje en daar kan ik weer achterover leunen en ontspannen zonder er actief aan te denken, want gisteren heb ik hem al gedaan. Misschien komt ie dan weer spontaan op. 

Een week heeft 7 dagen :)
Monique Plugboer 1 week geleden geplaatst
Hoi,  ik merk dat ik vooral in privé tijd vergeet te oefenen, op mijn werk ben ik juist heel bewust bezig met NLP. Wel gek eigenlijk…Ik heb nu drie weken vakantie en mij voorgenomen om iedere dag te oefenen in allerlei situaties! 
Sylvia Deering 1 week geleden geplaatst
Hi @bonitaleimbergen Dit klinkt voor mij heel herkenbaar en zodra ik me hier bewust van werd heb ik de telefoon gepakt en een vriendin of familielid gebeld zodat ik heel bewust de opdracht kon oefenen.
Misschien kan je hier wat mee.

Gr. Sylvia
reactie op @sylvia:
Bonita Leimbergen Ow dat is een heel goed idee! Bedankt voor de tip! 🤗
1 week geleden

Beantwoorden

eveline kuhlman 6 dagen geleden geplaatst
Hoe zou je jezelf kunnen helpen herinneren techniekjes/oefeningetjes te doen? Hebben jullie foefjes die werken? Ik vergeet hoe dan ook bijna systematisch dat geen te doen wat ik van plan was te doen, Loop heel wat keertjes op een dag de trap op en af, en kamers in en uit, omdat ik onderweg iets anders doe dan waarvoor ik op weg was gegaan... Lastig. Wel goed voor mijn conditie.

reactie op @eveline-k:
Froukje Heskes De bovenstaande tip van @sylvia lijkt me een goeie
6 dagen geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 September 2021 om 04:05
Aantal lezers 6
Aantal reacties 7