even voorstellen

Laatste reactie 30/04/2021 22:32 door Rubin
· Markeren als ongelezen
Brigitte 1 week geleden geplaatst
Hallo, 
Ik ben Brigitte, 42 jaar, moeder van een dochter van 14 en werkzaam als dagbestedingscoach/activiteitenbegeleidster in een verpleeghuis. Voor mijn werk is NLP een verrijking op gebied van Welzijn. Het sluit mooi aan op o.a. projekt levensvragen en zingeving waar ik op het werk samen met bewoners, familie en collega's mee bezig ben.  Prive had ik regelmatig het idee in een vicieuze cirkel te zitten. Ik wilde beter en efficiënter leren communiceren, waarbij ik mijn emoties beter onder controle heb en meer bij mezelf kon blijven. Dit is de reden dat ik november vorig jaar ben begonnen met de opleiding NLP practitioner+ bij Vidarte en hoop deze in juni af te ronden. Krijg enorm veel positieve energie van deze opleiding en de mensen die ik daar heb leren kennen. Daarom wil ik graag na de opleiding bezig blijven met NLP, het nog meer eigen maken en dit leek mij een mooie manier om er mee bezig te blijven. Ik heb al veel geleerd, maar wil me blijven ontwikkelen en ermee aan de slag.  
Rubin 1 week geleden geplaatst
Hey Brigitte, het verwarmt me om weer iemand bij Vidarte bezig te zien.  Ik heb alles van hen geleerd en ben ze eeuwig dankbaar. 

Welkom ook bij deze community. Super dat je NLP privé en op je werk goed inzet.

Ik haal heel veel - of beter gezegd: heel weinig, vanwege het focussen😉 - uit het citaat dat je hebt geplaatst. Namelijk: een bepaalde skill als NLP kiezen en daar lekker beter in worden.

Laat gerust in deze community je voortgang, intenties en/of resultaten weten wanneer je daar zin in hebt.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 April 2021 om 14:20
Aantal lezers 3
Aantal reacties 2