Stel je eens voor: JA leuk even voorstellen, ga ik doen; Oefendoel: focus en doelen scherp houden

Laatste reactie 06/05/2021 06:58 door Kim
· Markeren als ongelezen
Stefan 2 weken geleden geplaatst
Stefan Kool., loopbaancoach en NLP liefhebber. Ik heb een eigen praktijk voor loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling genaamd Koolsultancy, Groei als kool. Met (wandel)coaching en loopbaanadvies ondersteun en inspireer ik werkzoekenden en creatieve denkers om hun 'kwispelende staart' te vinden, nou ja figuurlijk dan. Want wat geeft jou energie en waar word jij blij van? Wat houdt jou in balans? Zowel in de binnenwereld als de buitenwereld, al is de buitenwereld vaak een spiegel van je binnenwereld. Jouw perceptie, de bril waar je door kijkt. Mijn bril beslaat regelmatig. Wat helpt jou om je te focussen en je blik scherp te houden? Hier praat ik graag verder over. 

Wat voor mij werkt om te 'balansen' is: de natuur in! Een stuk wandelen en vertragen, kamperen of een weekend bushcraften, lekker back to basic! 
Naast samen op stap gaan met mijn dochtertje, wordt ik ook blij van NLP (heb toch wel wat passie voor persoonlijke ontwikkeling en gedrag..), krijg energie van nieuwe mensen leren kennen, elkaar inspireren en in eigen kracht zetten (in plaats van afkraken..)

Tof dat er nu een NLP forum is. Rubin en NLP College, bedankt. 
reactie op @stefankool:
Kim Markestein Ik word helemaal blij en vrolijk van jouw welkomstbericht. Wat een enthousiasme!!! Heerlijk. De term op zoek naar je 'kwispelende staart' vind ik geweldig! Die ben ik momenteel ook aan het zoeken en in gedachten zie ik dit nu ook voor me!! Ik ga jou zeker even opzoeken op internet. Heel interessant.
6 dagen geleden

Beantwoorden

Rubin 2 weken geleden geplaatst
Stefan, je warmte vergeet ik niet gauw meer. Je bent een creatief, uniek mens.

Jij ook bedankt voor alle energie die je geeft - en hartstikke welkom op dit forum.
Stefan 1 week geleden geplaatst
Bedankt voor jouw warme welkom Rubin! 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 April 2021 om 17:38
Aantal lezers 7
Aantal reacties 4